dermapedicare Home Behandelingen Reservatie Reviews Prijslijst Contact

Algemene voorwaarden

Gegevens

Dermapedicare

Dorp West 28

2070 Zwijndrecht

+32 392 92 39

welkom@dermapedicare.be

Btw-nummer: BE 0780.984.117

Rekeningnummer: BE21731053168503

Producten ruilen & retourneren
Producten kunnen enkel geruild of geretourneerd worden binnen 14 kalenderdagen wanneer deze ongeopend, in originele verpakking, ongebruikt en niet beschadigd zijn. Is dit wel het geval, is retourneren en/of ruilen geen optie.

Wens je een product te retourneren dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt! Pas na ontvangst van het artikel en nadat er gecontroleerd is of het artikel in goede staat is, wordt het bedrag terug gestort of kan er een ruiling gebeuren. Je mag het artikel ook zelf komen terug brengen naar:

Dermapedicare

Dorp West 28

2070 Zwijndrecht

 

LET OP: afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

 

Privacy en veiligheid

Wanneer u uw toestemming onder het contact formulier geeft, worden volgende gegevens van u bewaard:

 

Wanneer u langskomt voor een behandeling wordt er een fiche bijgehouden waarin volgende gegevens van u bewaard worden: 

 

Wanneer u een afspraak maakt worden volgende gegevens van u bewaard:

Waar?

Deze gegevens worden op een veilige, digitale manier bewaard in een apart systeem waar enkel de medewerkers van Dermapedicare toegang tot hebben. Deze worden niet aan derden doorgegeven en zullen op geen enkel moment publiek gemaakt worden.

Wanneer?

U gaat akkoord met deze voorwaarden wanneer u een bestelling plaatst of wanneer u een afspraak maakt. Wenst u op een later moment dat uw gegevens niet meer bewaard worden en u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kan u dit op elk moment laten weten aan Dermapedicare.

Hoe?

U kan Dermapedicare contacteren via deze website, email of telefonisch.

Communicatie?

U kan Dermapedicare volgen op Facebook en Instagram. 

Verantwoordelijke?

De verantwoordelijke zijn de zaakvoerders.

Afspraak annuleren?

Wil je je afspraak wijzigen of annuleren? Dan kan dit tot 48 uur voor de geplande afspraak. Het annuleren van een afspraak dient telefonisch (+323929239) of via het online platform, Salonized. Mocht dit niet het geval zijn, zijn wij helaas genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen!