dermapedicare Home Behandelingen Reservatie Reviews Prijslijst Contact

Gelaatsbehandelingen

 

CAP-Behandeling (Comedonen, Acne, Puistjes – enkel voor studenten)

Mee-eters zijn verstoppingen van de talgklier. Men spreekt ook wel van verstopte poriën. Mee-eters kunnen ontstaan in het kader van acne (jeugdpuistjes). Mee-eters staan ook bekend als “comedonen”.

We merken dat de drempel voor studenten soms heel erg hoog ligt om zich te laten behandelen voor CAP problemen. Bij Dermapedicare erkennen we dit probleem en gaan graag met jullie huid aan de slag.

We voorzien een behandeling waar we gericht jouw CAP probleem gaan aanpakken. Uiteraard is jouw verzorging thuis ook van zeer groot belang en daarom overlopen we na jouw behandeling dan ook welke verzorging je zeker in acht moet nemen om jouw huid thuis zo goed mogelijk te verzorgen.

Bij de boeking van jouw eerste behandeling krijg je dan ook een gratis cleansing mee om jouw routine goed verder te zetten. Later kunnen deze producten ook aangekocht worden bij Dermapedicare.

Elke laatste woensdag van de maand kan je hiervoor een afspraak inplannen.

CAP behandeling: €39.50 (Cleansing krijg je gratis mee na jouw eerste behandeling)

CAP opvolgbehandelingen: €39.50

CAP PROMO behandeling: €99.99 (hier betaal je in 1 keer voor 3 behandelingen)

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

Relaxerende gelaatsbehandeling

De relaxerende gelaatsbehandeling gaat voornamelijk een ontspannen gevoel nalaten. Afhankelijk van uw huidtype worden onze producten hiervoor uitgekozen. Bij uw behandeling krijg je LED-therapie. (LED-technologie een hele belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er jeugdig, gezond en stralend uit te laten zien!) Ter afsluiting nog (supplement: een heerlijk herstellend maskertje) en een dag- of nachtcréme.

Intensieve huidverbeterende behandeling

Dit unieke anti-agingprogramma is ideaal voor een rijpere, zonbeschadigde huid en voor iedereen die er weer jong en stralend wil uitzien. Het werd samengesteld met exfoliërende en hydraterende ingrediënten die op het huideigen collageen inwerken.

HUIDTYPE Normale en gemengde rijpere of zonbeschadigde huid.

Intensieve vocht inbrengende behandeling

Dit herstellende programma is ideaal voor een droge, vale huid en voor alle huidtypes die snakken naar hydratatie. Het is de ultieme verzorging om de zelfhydraterende eigenschappen van de huid nieuw leven in te blazen.

HUIDTYPE Normale tot droge huid.

Kalmerende Herstellende verzorging

Dit beschermende programma is ideaal voor een gevoelige, droge huid met neiging tot rosacea en na dermatologische behandelingen. De milde exfoliërende stoffen en de verstevigende ingrediënten herstellen het comfort van de beschadigde huid.

HUIDTYPE Gevoelige, droge huid met neiging tot rosacea en na dermatologische behandelingen.

Zuiverende behandeling – acne en onzuiverheden

Dit ontgiftende programma is ideaal voor de huid met neiging tot acne, om de huid op te helderen en de poriën te verkleinen.
Exfoliërende ingrediënten worden hier gecombineerd met ontgiftende stoffen om het talgoverschot te absorberen en onzuiverheden te verwijderen.

HUIDTYPE Onzuivere huid met neiging tot acne.

Balancing verzorging

Dit egaliserende programma is ideaal voor een vette huid met neiging tot acne, ongeacht de leeftijd. Het combineert drie krachtige exfolianten met antioxidanten, anti-agingbestanddelen en verstevigende bestanddelen om het huidevenwicht te herstellen en de teint te egaliseren.

HUIDTYPE Rijpere, door de zon beschadigde vette huid met neiging tot acne.

Retinol peel behandeling

Deze innovatieve professionele peeling bevat 1% RETINOL, CITRAFILL en VITAMINE E. Het is een sterke peeling die de huid exfolieert om rimpels en lijntjes te verzachten, de huid compacter en steviger maakt en de teint opheldert en doet stralen.

HUIDTYPE Exuviance Professional Radiance Peel is een oppervlakkige peeling
die voor de meeste huidtypes geschikt is.

Carbonpeeling

De carbon peeling is een combinatie van lasertechnologie en medisch koolstof, ook wel carbon genoemd. Dit carbon is verrijkt met vitaminen en mineralen en wordt op een gereinigde huid aangebracht. De kleine zwarte partikels zetten zich vast op alle oneffenheden en in alle poriën van de huid.

Deze behandeling is ontwikkeld voor een diepte reining uit te voeren waarmee men huidverjongend gaat werken. Bij de behandeling wordt de bovenste huidlaag niet beschadigd waardoor er een minimale hersteltijd is. U ziet snel resultaat waarbij er geen pijn ervaren wordt.

 

Wat kan u verwachten na de behandeling?

 

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Hydrate Treatment

Benieuwd naar de nieuwste hype op beautygebied?

De behandeling reinigt, exfolieert, extraheert, hydrateert en voedt de huid intensief – en dat allemaal in één behandeling. Bovendien is de behandeling niet-invasief, dat wil zeggen dat er geen down-time is, de behandeling géén pijn doet, en je huid niet hoeft te herstellen. Win-win-win. Ondanks dat de behandeling uit 3 stappen bestaat, is hij snel en superefficiënt.

De behandeling geeft na één keer al resultaat. Dit resultaat neemt binnen een maand geleidelijk af en kunnen we de behandeling weer herhalen.

De resultaten van deze behandeling zijn tweeledig. De glow die je op je gezicht ziet onmiddellijk na de behandeling is al mooi meegenomen, maar vooral het effect op lange termijn is interessant. Zowat alle huidproblemen, van acne tot hyperpigmentatie en fijne lijntjes, kunnen aangepakt worden met deze behandeling.

Dermaplaning

Een doffe en vale huid wordt meestal veroorzaakt door dode huidcellen die zich opstapelen aan het huidoppervlak en door donshaartjes. Bovendien kan dit vervolgens leiden tot verstopte poriën en acne uitbraken. zou u graag weer een gladde en zachte huid willen met een gezonde glow?

Tijdens een dermaplaning behandeling verwijderen we met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje alle dode huidcellen en donshaartjes. Het mesje is niet bedoeld om te snijden, maar om mee te “schrapen”. Kortom, het gaat om een zachte manuele exfoliatietechniek, die u weer een zachte, gladde en stralende huid bezorgt. Je hoeft niet bang te zijn dat de donshaartjes dikker terugkomen, dat is niet zo. Ze komen na een tijdje gewoon weer terug als donshaartjes. Na de behandeling ziet de huid er egaal uit, verzorgingsproducten worden beter opgenomen en uw make-up zit prachtig!

Verwijderen van steelwratjes

Steelwratjes zijn veel voorkomende wratten. Echter, deze benaming is niet geheel juist. Het zijn namelijk geen echte wratten. Steelwratjes ontstaan, zoals gewone wratten, niet door een virus. Ze ontstaan namelijk door een goedaardige zwelling van de huid. De meeste mensen die last hebben van steelwratjes, krijgen deze in de oksel, hals, liezen of op de oogleden. Vrouwen kunnen ze ook krijgen onder de borsten. De steelwratjes kun je herkennen aan een soort huidflapje, of aangroeisel (steeltje) op de huid. Vaak hebben ze dezelfde kleur als de huid, maar ze kunnen ook donkerder zijn.

 

Behandeling van steelwratjes
De meeste mensen hebben geen last of pijn aan deze huidaanhangsels. Toch kunnen ze storend of ontsierend zijn. Maar hoe verwijder je deze steelwratjes dan?

Vroeger verwijderden veel mensen de steelwratjes zelf, door deze af te knippen. Dit wordt echter niet aangeraden. Bij Dermapedicare kun je terecht voor de behandeling van steelwratjes. Hierbij zullen wij de wratjes wegbranden. Ondanks dat de behandeling niet geheel pijnloos is, zal het wegbranden per wratje maar enkele seconden duren.