dermapedicare Home Behandelingen Reservatie Reviews Prijslijst Contact

Laserontharing

 

Wenst u graag meer informatie omtrent uw huid of de behandeling? Boek dan zeker een intake gesprek. Zo kunnen wij de juiste behandeling samen met u bespreken.

 
De kost van het intake gesprek word van het totaalbedrag van de behandeling (binnen de 3 maanden) afgetrokken.

Permanente ontharing

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 6 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

 
Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:
 

Ons lasertoestel – De Alexandrite is een geavanceerd toestel op het gebied van laserontharing. De laser werkt op drie verschillende golflengtes (triplewave). Hierdoor is de laser geschikt voor ieder huid- en haartype, en kan ook de zongebruinde huid effectief en veilig behandeld worden.

Het apparaat is voorzien van een koelingsbescherming (Sapphire Ice-systeem), waardoor de temperatuur kan dalen tot -5°C. Dit maakt de behandeling pijnloos en aangenaam.