dermapedicare Home Behandelingen Reservatie Reviews Prijslijst Contact

Led Therapie

 

Onderzoeken hebben uitgewezen dat 85% van de behandelde personen daadwerkelijk zichtbaar resultaat ondervindt bij LED-Skintherapie en daarom is deze vorm van LED-technologie een hele belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er jeugdig, gezond en strálend uit te laten zien!

Door veroudering, huidproblemen en/of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft echter de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

LED-Skintherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw van buiten naar binnen op te laden. Deze golflengtes geven energie om sneller te genezen en te verjongen. Bij Dermapedicare wordt gebruik gemaakt van de LED-Skintherapie in 4 verschillende golflengtes. Iedere golflengte heeft een eigen kleur, een bepaalde diepte waarmee de huid binnengedrongen wordt (het aantal nanometers) en een eigen specifieke behandeldoeleinde.

U kan een LED behandeling bij uw gelaatsverzorging bijboeken voor slechts 15€.


Ook specifieke LED behandelingen kan u bij Dermapedicare ondergaan:


Just-relax-behandeling

Lichttherapie, relaxerend, verjongings- en herstelprocessen versnellen, energie voor vermoeide huid.

VIP Just-relax-behandeling

Idem als de Just-relax-behandeling + extra reiniging + vitamine C serum.
Welke kleur heb je nu juist nodig voor jouw LED-behandeling.


ROOD: HUIDVERJONGING, HUIDVERBETERING 640nm (tot ca 6mm diep)

Rood LED licht dringt diep in de huid en werkt vooral anti-aging en anti-oxiderend. Het versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur, elimineert (fijne) lijntjes en rimpels, herstelt huidbeschadigingen (wondjes) en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Het rode LED licht bevordert de bloedcirculatie en vermindert huidverslapping. Speciaal voor behandeling van: de droge, verouderde, allergische en/of beschadigde huid.

BLAUW: ANTI-ACNE, ZUIVEREND, 423nm (1mm diep)

Blauw LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Het blauwe licht vermindert roodheid agv huidimperfecties zoals acne (mee-eters), ontstekingen en zelfs couperose. Het verkleint de poriën, verfrist de huid door het verzachten van de oneffenheden en het reguleert de aanmaak van talg. Het blauwe LED licht doodt ook bacteriën en is effectief bij het verminderen van de ontstekingen, waardoor nieuwe uitbraken voorkomen worden.

GROEN: KALMEREND, ACUUT GESTRESSTE HUID 583nm (0,5-2mm diep)

Groen LED licht wordt toegepast bij de acuut gestresste, onrustige huid met huidoneffenheden waaronder ook littekens. Groen licht kalmeert de gestresste huid met mogelijke hyperpigmentatie na bijv. operaties, laserbehandelingen, microdermabrasie, bepaalde peelings, injectibles en zelfs permanente make-up.

GEEL: REVITALISEREND, VOOR OUDE/VERMOEIDE HUID 532nm (1-2mm diep)

Geel LED licht werkt revitaliserend zodat de celactiviteit en celenergie verhoogd worden en de afvoer van gifstoffen wordt bevorderd. Geel LED licht geeft de huid direct extra energie en soepelheid, het verbetert de immuniteitscapaciteit van de huid, grauw wordt levendig en wallen verminderen! Geel licht kan zelfs ingezet worden voor behandeling van huidziektes die gepaard gaan met (zeer)droge huid (bijv Rosacea of eczeem).