dermapedicare Home Behandelingen Reservatie Reviews Prijslijst Contact

Lichaamsbehandelingen

 

Komt u voor een eerste afspraak? Plan dan eerst een intake gesprek. Samen bespreken we welke resultaten u wenst te bekomen en welke behandeling het best bij u past.

 

Intake gesprek

 
De kost van het intake gesprek word van het totaalbedrag van de behandeling (binnen de 3 maanden) afgetrokken.
 

Cryolipolyse

Heeft u ook last van hardnekkige vetophopingen, die zelfs met regelmatig bewegen en een gezond eetpatroon niet willen verdwijnen? Dan is deze behandeling voor u.

Deze revolutionaire techniek zorgt voor definitieve verwijdering van hardnekkige lokale vetophopingen op een non-invasieve manier. De gekristalliseerde en afgestorven vetcellen (apoptose) worden via natuurlijke weg door het lichaam afgevoerd (urine). Alleen de vetcellen worden aangetast en het omliggende weefsel blijft intact.

Vetbevriezingsbehandeling ook wel cryolipolyse genoemd is ideaal voor bh-rand, rug, bovenarmen, love handles, onder- en bovenbuik, heupen, dijen, bovenkant knieën en kin.

Met ons meest geavanceerde cryolipolyse apparaat smelten vetcellen als sneeuw voor de zon. Het doel van de behandeling is het aanpassen van de vorm van het lichaam op een volledig niet-invasieve manier en dit in tegenstelling tot liposuctie.

360° Koeling, vacuüm en temperatuurcontrole

Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel verschillend. Waar sommige apparaten alleen de boven- of onderkant koelen, beschikt ons apparaat over een 360° technologie. De unieke behandelkoppen maken gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed in de behandelkop gezogen wordt.

De te behandelen lichaamszone wordt eerst opgewarmd (heatshock) en vervolgens rondom gekoeld zodat het volledige gebied dezelfde diepe koeling krijgt. De kou vervliegt dus niet, waardoor het resultaat beter wordt. Afsluiten doen we opnieuw met de heatshock.

 

Welk resultaat kan u verwachten van de behandeling:

Enkele weken na de behandeling kunt u veranderingen waarnemen, optimaal resultaat wordt bereikt na 2 maanden. En dit zal nog verder doorwerken gedurende de maanden erna.

Het resultaat is de eliminatie van de behandelde vetcellen. Een aanvullende behandeling na 6 weken zal het resultaat versterken. Een gezonde levensstijl draagt bij om te genieten van de voordelen op lange termijn.

Reeds resultaat na 1 behandeling doch kunnen 2 tot 3 behandelingen nodig zijn om het optimale resultaat te behalen, dit hangt uiteraard van persoon tot persoon af.

 

Wat te verwachten tijdens de behandeling:

U ligt comfortabel neer tijdens de sessie. Wanneer het kopstuk op de behandelzone wordt geplaatst en de zuigkracht wordt toegepast kan dit in het begin een trekkerig gevoel veroorzaken. Dit kan worden ervaren gedurende de eerste 10 minuten. Dit gevoel zal daarna vervagen omdat de koude de behandelzone verdoofd.

Na het verwijderen van het kopstuk zal het behandelgebied stijf en koud aanvoelen. Onmiddellijk na de behandeling wordt dit gebied gemasseerd om de bloedsdoorstroming terug op gang te brengen en de spieren te ontspannen, omdat is aangetoond dat het behandelresultaat hierdoor verbeterd.

 

Herstelperiode:

Het is een niet-invasieve behandeling zonder medische ingreep. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten.

 

Belangrijke informatie:

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met obesitas, diabetici, lever- en nierklachten!

Vermijd koffie (aanmaak oestrogeen en verhoging van calorieopslag), vette voeding en suikers de eerste 3 dagen na de behandeling en drink minimum 1l thee of water, om een vlotte drainage te bekomen.

Een dieetplan en lichaamsbeweging zijn sterk aan te raden om de resultaten te optimaliseren. Gebruik een scrub om het behandelde gebied met knedende bewegingen te masseren zeker de eerste 3 dagen. Respecteer een termijn van minimum 4 tot 6 weken tussen de behandeling van eenzelfde zone.

Wenst u het ultieme resultaat te behalen? Combineer de cryolipolyse met onze HI-EMS Body Sculpture.

HI-EMS Body Sculpting

HI-EMS (electro musculair stimulation) Body Sculpting is een niet-invasieve medische technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en huid te verstevigen door de actie van het gefocusseerde magnetische veld op het te behandelen gebied.

In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties zijn supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie en zijn ze veel effectiever.

Het heeft ook zijn doeltreffendheid reeds bewezen voor het terug opbouwen en versterken van spieren zonder het belasten van gewrichten bijvoorbeeld na een kwetsuur.

Deze methode zorgt voor uitstekende resultaten op buik, armen, benen en bips (butt lift).

Dit apparaat gebruikt een specifiek bereik van frequenties die geen spierrelaxatie toestaan ​​tussen twee opeenvolgende stimulaties, dus de spier blijft geforceerd samentrekken.

Deze extreme contractie-omstandigheden vereisen dat de spier zich aanpast en spiermassa ontwikkelt over het behandelde gebied wat alsook resulteert in vetreductie in het omliggende spierweefsel.

 

Welk resultaten kan u verwachten van de behandeling:

In slechts 4 sessies van 30 minuten verspreid over 2 weken dit telkens om de 2 of 3 dagen, creëert u een meer gesculpteerde omlijning van het behandelde gebied. De 4 behandelkoppen nemen telkens 1 spiergroep onder handen. U kunt dus bv. benen en armen tegelijk trainen. Bij de buik is dit 1 of 2 behandelkoppen afhankelijk van de lichaamsbouw. De effecten kunnen tot 1 jaar zichtbaar blijven. U kan deze behandeling ook maandelijks of 6 maandelijks integreren om het resultaat nog verder te optimaliseren. Gouden tip: Hi-EMS is perfect combineerbaar met een cryolipolysebehandeling.

 

Wat te verwachten tijdens de behandeling:

U ligt comfortabel neer tijdens de sessie terwijl het apparaat spiersamentrekkingen uitvoert gelijk aan meer dan 30.000 bv. “crunches” in de buik of “squats ” in de bilspieren. En dat in slechts 30 minuten per behandeling.

 

Herstelperiode:

Het is een niet-invasieve behandeling zonder medische ingreep. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten.