dermapedicare Home Behandelingen Reservatie Reviews Prijslijst Contact

Voetbehandelingen & Verwijderen van wratjes

 

Een gespecialiseerde voetverzorging is niet dezelfde dan een klassieke voetverzorging. Daar waar de klassieke voetverzorging zich beperkt tot een ontspannende, esthetische voetverzorging,  gaat de gespecialiseerde voetverzorging verder.

De gespecialiseerde voetverzorger staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen aan de voet. Door middel van speciale technieken maakt de gespecialiseerd voetverzorger komaf met eelt en eeltpitten, kalk- en schimmelnagels, ingroeiende nagels, kloven enz.

Voetverzorging

Bij het verzorgen van het lichaam komen je voeten vaak als laatste aan de beurt. Het wordt dus tijd om je voeten wat extra aandacht te geven. Leg je voeten daarom in de handen van een professional! Met een voetbehandeling worden je teennagels gereinigd, geknipt en in model gebracht. We werken af met een aangepaste verzorgende crème.

Luxe voetverzorging

Zonder de juiste voetzorg, loop je al snel voetklachten op. De gespecialiseerde voetverzorgerster van Dermapedicare voorziet je dan graag van een persoonlijk advies over de beste behandeling op basis van jouw voetconditie. Zo is de Voetverzorging De Luxe-behandeling ideaal wanneer je last hebt van droge, schrale plekken of kloven in de huid. Je krijgt dan een soft peeling die dode huidcellen verwijdert en een voetpakking. Dit zorgt voor een diepe reiniging van de huid, een betere doorbloeding en makkelijker herstel van je voeten. Als je vaak koude of vermoeide voeten hebt, is dit een goede manier om je voeten een oppepper te geven.

Gespecialiseerde voetverzorging (inclusief voetverzorging)

Ingegroeide nagel – Nagelregularisatie of orthonyxie

Schimmelnagel – Mycosenagel 

Nagelreparatie – Nagelprothese

Druk ontlasting – Orthoplastie

 
Ook voor andere, dan hier bovenvermelde, voetproblematiek kan u bij ons terecht.
 

Verwijderen van wratten

Heb jij last van één of meerdere wratten op je handen of voeten? Dan wil je hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf komen.

Wratten zijn kleine, onschuldige verdikkingen op de huid die ruw kunnen aanvoelen. Ze worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV), waarvan wel 150 verschillende subtypes bestaan.

Er zijn verschillende soorten wratten, die overal op het lichaam kunnen voorkomen, maar handen en voeten zijn de meest voorkomende plaatsen.

Wenst u graag uw wrat te laten verwijderen? Boek dan meteen uw afspraak.

Het verwijderen van steelwratjes kan u terugvinden bij onze laserbehandelingen.

Terugbetalingstarieven mutualiteiten

https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/gezondheid-en-preventie/andere-diensten/voetverzorging https://www.lm-ml.be/nl/documenten/formulier-terugbetaling-pedicure

https://www.helan.be/nl/ons-aanbod/ziekenfonds/voordelen-en-terugbetalingen/voetverzorging/ https://www.solidaris-vlaanderen.be/terugbetaling-pedicure

https://www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/voetverzorging/